Muurschilderingen

Een muurschildering is ontzettend uniek en kan volledig afgestemd worden op jouw wensen en het interieur. Geef mij een voorbeeld, en ik schilder het na in het formaat en de kleur naar wens.

Belangrijk! De wand of muur moet al een goede basis hebben en dus een effen en gladde structuur hebben. Ook moet de muur al (minimaal) eenmaal geverfd zijn in het wit of de achtergrondkleur.

Onderstaand aantal voorbeelden van de mogelijkheden.

Babykamers: afbeeldingen van Woezel & Pip, Nijntje, of Disney zoals Winnie the Pooh, Jungle Book, The Lion King of Frozen staan hier erg leuk.

Kinderkamers: voor de wat oudere kinderen is er ook veel mogelijk, zoals een mooie wandschildering met politie- of brandweerauto’s, of mooie sprookjeskastelen.

Woon- of slaapkamer: een prachtige sterrenhemel, bomen, landschappen, een stadsgezicht of bijvoorbeeld een schildering van je favoriete vakantiebestemming!

Bedrijven: een mooi bedrijfslogo op de muur, een schildering van een bedrijfsbus, of bijvoorbeeld een schildering van een hele oude afbeelding van hoe het bedrijf er vroeger uitzag.

Ook bij de muurschilderingen maak ik eerst een potloodschets en daar vanuit begin ik met schilderen.

Als je al weet wélke afbeelding er op de muur moet komen, neem dan gerust contact op voor een prijsopgave!